ONTVOERING

§1 Als vermomde matroos zorgt hij via een geheimzinnig verhaal dat Jommeke en zijn vrienden met hem een onbekend eiland bezoeken. Daar laat hij hen echter in de steek zodat ze voor maanden van de rest van de wereld zijn afgesloten.
Album: 12

§2 Samen met de koningin van Onderland en Kwak en Boemel beraamt hij een plan om Jommeke uit de weg te ruimen. Jommeke (een pop die er zo uitziet) wordt ontvoerd.
Album: 40

§3 Hij sluit een arm meisje op en vraagt als losgeld een partij diamanten. Gelukkig kan heel de zaak opgelost worden. Hij dreigt nog wel even met een speelgoedgeweer. Tot slot schenkt hij zelf de diamanten weg.
Album: 115

§4 Kidnapping van een middeleeuws prinsesje waarvoor hij losgeld ontvangt. (Jommeke heeft dit enkel gedroomd).
Album: 245

§5 Om de titel van 'Prins Carnaval' te kunnen bemachtigen wordt met de hulp van Kwak en Boemel, de dochter van de burgemeester ontvoerd. De burgemeester kan zo onder druk gezet worden en de uitslag van de wedstrijd een wending geven in zijn richting. De gevangenis wordt de eindbestemming.
Album: 268

§6 Vermomd als dierenverzorger wil hij zijn slag slaan door de toevallig aanwezige Indische steracteur bij de James Bondfilm-opnames te onvoeren en losgeld te vragen. Hij wordt door de politie ingerekend.
Album: 281

§7 Ontvoering en gevangenhouding van stripauteur Zeppi Dephenelli.
Album: 290

§8 Organiseert de ontvoering en gevangenhouding van Bella.
Kortverhaal: Bella ontvoerd